fbpx
  • Välkommen till Trägen

    Träning – Konferens – Event

    Kontakta mig!

För företag.

En friskare och tryggare personal gör ett bättre jobb!

På Trägen Träningscenter arbetar vi med fysisk utveckling och självförsvar/personlig säkerhet/trygghet. Alla delar som behövs för att en person skall kunna öka på sitt välmående.

Vi erbjuder kurser inom alla de områden vi arbetar inom som både gruppträning, privata kurser, privata pass och utbildning både teoretiskt och praktiskt i våra lokaler om sammanlagt 700 kvadrat.

Konferens

I vår konferenslokal om ca 70 kvm kan ni hålla er konferens och sedan köra ett träningspass mitt på eller som avslutning på dagen. Perfekt som teambuilding och som ett slag för friskvården inom företaget.

Vi kan efter överenskommelse tillhandahålla fika för deltagarna på konferensen.

Privata företagspass

Vill ni kunna träna i en miljö där ni är ensamma och kan prata om företagsinformation och kunna utbyta information utan att behöva tänka på andra personer i omgivningen?

I våra lokaler kan vi efter överenskommelse se till att endast ni inom företaget har tillgång till lokalerna samtidigt som ni kan köra er träning.

Friskvård

Som en del av friskvården i företaget kan ni erbjuda träning på Trägens normala pass till er personal. Vi hjälper er att sätta samman ett företagspaket som passar er, och vi garanterar en friskare personal.

Enkel administation och betalning vi autogiro eller faktura.

Säker personal

Har ni personal som ibland eller ofta befinner sig i utsatta miljöer?

På Trägen sätter vi samman utbildningar och träning för att det skall passa er personal och dess arbetsmiljö.

Preventiva metoder, verbal konflikthantering, akuta åtgärder vid konflikt, nödvärn, självförsvar och scenarioträning är delar av vi kan erbjuda er för att skapa en tryggare miljö för er personal.

Stresshantering

Stress påverkar oss och vår förmåga mer än vi tror.

Ett sätt att minska stress i vardagen är att arbeta med sin andning. Andningen påverkar syresättning av alla kroppens celler, pH-värde, puls, blodtryck och därmed även i vilken läge vårt autonoma nervsystemet befinner sig.

Vår utbildning från Oxygen Advantage ger er enkla verktyg varje medarbetare kan använda för att minska stressen i vardagen.

Anpassad Träning/Utbildning

Screening/rörelseanalys, Rörlighetsträning, Styrketräning, konditionsträning, Självförsvar, Nödvärn, trygghetsutbidning, Säker personal, Stresshantering, Striking, Konferens, Kick-off …

Löpande företagsträning veckovis, konferens, Team-dagar, utbildningar …

Vi anpassar paket efter era behov och antal deltagare.

Trägen Träningscenter är 700 kvadratmeter anpassade för att du skall få ut så mycket av din träning som möjligt.

Trägen är indelat i två delar.

På markplan har vi en stor träningsyta om totalt 490 kvadratmeter som i sin tur är indelad i 2 delar:

1. En kampsportlokal med mjuka judomattor där vi kör rörlighetsträning, Krav Maga och Strike lab. Lokalen är fullt utrustad med stora och små sandsäckar, sparkmittsar, handmittsar och material för självförsvarsträning.

2. Den andra delen av träningsytan är  en fullt utrustad box med kettlebells, skivstänger, rigg och annan utrustning som gör att vi kan erbjuda funktionell träning, styrketräning, konditionsträning och blandade pass.

På övervåningen har vi en Konferens och teorisal på 70 kvadratmeter.
Här håller vi teoretiska delar av utbildningar samt träning för mindre grupper, företagsevent, föreläsningar och konferenser som inte kräver mattor eller annan träningsutrustning.

• En halv trappa ner från träningslokalen på markplan hittar du omklädningsrum och ett lunchrum.

• Precis innanför entrén i den stora lokalen på gatuplan finns även reception och Butik och där du kommer att kunna köpa kosttillskott och den utrustning du behöver för din träning.