fbpx
  • KOM I DITT LIVS FORM

    STYRKA, UTHÅLLIGHET & HÅLLBARHET

Starkare – Snabbare – Tryggare

Funktionell styrketräning med kettlebells, skivstång och kroppsvikt. Förbättra din styrka, kondition och rörlighet. Licenserade instruktörer i världsklass som alltid sätter dig och dina behov i första rummet!

Gratis provträning!

Hos Trägen har du alltid ett gratis provpass innan du bestämmer dig.

Gratis introduktion

Vi bjuder på introduktionskursen (Värde 795 kr) för att du skall kunna komma igång med träningen direkt!

Resten av 2018 gratis!

När du tecknar dig för 3 månaders träning bjuder vid på resten av 2018.

Det säger våra elever.

Jag jobbar ofta oregelbundna tider vilket gör det svårt att få kontinuitet i gruppträning. Trägen erbjuder en unik flexibilitet där jag kan träna det jag vill, när jag har tid till det.

Instruktörerna är oerhört kunniga och jag känner mig som elev uppmärksammad på ett utvecklande sätt. Optimala lokaler, kunniga och tillmötesgående instruktörer samt trevliga elever bidrar till att jag känner mig som hemma

Johan

Varierande träning i sjysst familjär miljö.

På Trägen tränar du med instruktörer i absolut topplass som verkligen vet vad de pratar om.
Oavsett erfarenhet så får du instruktioner och coaching precis efter dina förutsättningar.
Känns tryggt och säkert och man får snabbt resultat utan att riskera att skada eller slita ut sig.

Personligen kör jag morgonpassen vilket är ett helt grymt sätt att starta dagen på.
Man känner sig stark och pigg resten av dagen. Riktigt kul att både svinga Kettlebells och öva stickning på Stike Lab passen.

Upplägget känns långsiktigt och personligt.
Jag kan verkligen rekommendera alla att komma ner och testa, passar alla oavsett kön, ålder och erfarenhet.

Petter
Vare sig du tränat fighting i 20 år eller aldrig slagit ett slag i hela ditt liv, kan jag varmt rekommendera Trägen! Här tränar du med pedagogiska, kompetenta och kunniga tränare som alltid kommer få dig att känna dig sedd och välkommen! Räkna med att alltid få bra tips och feedback av instruktörerna, som hjälper dig att utvecklas och bli bättre och bättre för varje pass. Stämningen på Trägen är peppande och öppen, och även som ny på klubben blir du snabbt en del av gänget! Lokalerna är fräscha och rymliga, och passutbudet med Krav Maga, Strike Lab och Kettle Bell passar perfekt för dig som vill bli starkare, rörligare och kunna försvara dig mot alla möjliga typer av hot och attacker.
Jag vill ge ett extra varmt tack till instruktören Sofie, som spenderade en halvtimme efter lektionstid med mig när jag hade ont i ryggen på grund av en tidigare sträckning. Hon visade och hjälpte mig med rörlighets- och styrkeövningar, och såg till att jag fick med mig de tips jag behövde för att läka så fort som möjligt. Snacka om att vara en instruktör som bryr sig om sina elever!
Kort och gott, söker du en klubb med kanonbra stämning, kompetenta instruktörer och härliga träningskamrater, ska du välja Trägen! Hoppas vi ses där!

Sabina
Nytt och fräscht, fantastiskt duktiga instruktörer och en välkomnande atmosfär. En plats en vill återvända till.

Rickard